Het is zaterdagavond 1 februari als rond 19.30 uur twee onbekende verdachten een supermarkt aan de Bremstraat in Sittard binnen stormen. Ze bedreigen het aanwezige personeel en klanten met een steekwapen.

Omschrijving
Nadat ze een greep in meerdere kassa’s doen, gaan ze er met het buitgemaakte geld te voet vandoor in de richting van Veestraat. Het personeel en klanten blijven geschrokken achter in de winkel.

Direct na de overval doet de politie via Burgernet een oproep voor getuigen en start ze onderzoek op. Tot dusver heeft dit nog niet geleid tot het aanhouden van de verdachten. De recherche geeft nu bewakingsbeelden van het tweetal vrij in de hoop dat dit tot de identiteit van de verdachten leidt.

Signalement
Beide verdachten zijn getint. De eerste verdachte draagt een donkerblauwe spijkerbroek, zwarte sweater met capuchon, zwarte handschoenen, witte sokken en zwarte sneakers. De tweede verdachte draagt een zwarte joggingbroek met opvallende oranje details op de broekspijpen. Daarnaast draagt hij een donkerblauwe sweater met capuchon, zwarte handschoenen en zwarte sneakers.

Vragen
Herkent u een of beide verdachten? Heeft u de verdachten die zaterdagavond op of in de buurt van de Bremstraat gezien? Of heeft u wellicht meer informatie? Neem dan contact op via 0900-8844.

error: Afbeelding zijn beschermd!!