Kerkrade – Donderdagochtend is een 33-jarige man uit Zülpich (Duitsland) om het leven gekomen op de Wiebachstraat. In het daarop opgestarte onderzoek, dat onverminderd doorgaat, zijn weer nieuwe stappen gezet. De hulp van het publiek blijft desalniettemin welkom, bijvoorbeeld door het delen van mogelijke camerabeelden.

Donderdag werd de omgeving van het incident afgezet voor onderzoek van Forensische Opsporing. Daarbij zijn sporen veiliggesteld die nader onderzocht worden. Ook is er gisteren en vandaag gesproken met mogelijke getuigen. Camerabeelden die interessant kunnen zijn in het onderzoek, worden veiliggesteld en bekeken.

Conflict

Inmiddels is er een beter beeld ontstaan van het incident. Het slachtoffer zou een conflict hebben gehad met de bestuurder van een personenauto. Vervolgens reed de bestuurder weg en werd het slachtoffer door het voertuig meegesleurd. De 33-jarige man overleed vervolgens aan de verwondingen die hij daarbij opliep.

Oproep

Beschikt u over meer informatie over wat er zich donderdagochtend 23 juni rond 11.20 uur heeft afgespeeld? En heeft u zich nog niet gemeld bij de politie? Doe dit dan alsnog via 0900-8844 danwel anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Daarnaast blijft het onderzoeksteam geïnteresseerd in camerabeelden waarin het incidenten, danwel het betreffende voertuig is vastgelegd. Beschikt u over beelden en heeft u deze nog niet gedeeld? Doe dit dan alsnog via www.politie.nl/upload.

error: Afbeelding zijn beschermd!!