In een woning aan de Koolhofstraat in Brunssum heeft dinsdagavond een schietpartij plaats gevonden. Hierbij is één persoon om het leven gekomen en raakten drie anderen gewond.

Wat er zich precies in de woning in Brunssum heeft afgespeeld is nog onbekend. Volgens de politie vond de schietpartij plaats rond 22.15 uur. Buurtbewoners melden meerdere schoten te hebben gehoord, al dachten velen dat het om vuurwerk ging. Meerdere hulpdiensten gingen ter plaatse en ook een traumahelikopter werd opgeroepen. Een van de slachtoffers is aan de verwondingen overleden. Drie anderen gewonden zijn uiteindelijk met ambulances met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De politie doet uitgebreid onderzoek in en om de woning.

Update: Het slachtoffer dat gisteravond is overleden bij de schietpartij is de 14-jarige Gianna. Haar moeder en stiefvader, de bewoners van de woning raakten eveneens gewond. Het is nog niet bekend wie de derde gewonde is. De politie onderzoekt nog steeds wat er zich precies heeft afgespeeld. Maar vermoedt inmiddels wel dat de verdachte een van de gewonden is in het ziekenhuis.

BRON:https://www.boevennieuws.pro/

error: Afbeelding zijn beschermd!!