Afgelopen nacht vond rond 04:30 uur op de Kreisstraße in de gemeente Selfkant ter hoogte van Millen een ernstig ongeval plaats.

Daarbij kwam een 18-jarige inwoner van Selfkant om het leven. Bij het ongeval is mogelijk een rode auto betrokken geweest, die de jongeman heeft aangereden toen hij de Kreisstraße wilde oversteken in de richting van het industrieterrein. De bestuurder is volgens het politiebericht kort gestopt, maar reed vervolgens door richting Nederland zonder zich verder om het slachtoffer te bekommeren. Het zwaargewonde slachtoffer werd korte tijd later door een bekende aangetroffen. Medische noodhulp mocht niet meer baten.

Omdat het slachtoffer donker gekleed was, was hij door de bestuurder van de rode auto mogelijk niet goed te zien, zo vermoedt de politie. De bestuurder en eventuele andere inzittenden van de rode auto en mensen die meer weten van het ongeval worden opgeroepen om zich te melden bij het Verkehrskommissariat der Polizei in Heinsberg. Vanuit Nederland te bellen via 004924529200.

error: Afbeelding zijn beschermd!!