Stock#Maastricht – Twee weken geleden werd er een getuigenoproep gedaan rondom een beroving die maandagmiddag 18 januari in Maastricht plaatsvond. Daar werd een jonge vrouw op klaarlichte dag op gewelddadige wijze beroofd. Daarbij leken meerdere personen betrokken te zijn. Inmiddels heeft de politie al tips mogen ontvangen. Deze worden onderzocht. Uiteraard blijft nieuwe informatie en tips welkom.

Brutale beroving
Medio januari zet een 19-jarige jongedame diverse devices online te koop. Daarop meldt zich een potentiële koper. Wanneer ze overeenstemming bereiken over de verkoopprijs, spreken ze op maandagmiddag 18 januari af op de Merovingenstraat in Maastricht. Wanneer de jonge vrouw die dag rond 16.00 uur daar arriveert, wordt ze op gewelddadige wijze beroofd van haar bezittingen. De verdachte rent vervolgens weg in de richting van de Koning Clovisstraat. Terwijl hij op de vlucht slaat, voegen zich nog enkele andere jongens bij hem. De verdachte was tussen 16 en 18 jaar oud, lichtgetint, ongeveer 1.70 meter groot, had een tenger postuur en zwart haar. Hij droeg die dag witte sneakers, een zwarte trainingsbroek en een zwarte regenjas.

Oproep
Heeft u meer informatie over deze brutale beroving? Of heeft u die maandagmiddag 18 januari even na 16.00 uur de beschreven verdachte (mogelijk in gezelschap van enkele andere jongeren) in de buurt van de Merovingenstraat of Koning Clovisstraat gezien? Deel die informatie dan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

error: Afbeelding zijn beschermd!!