Bingelrade – Zaterdag- op zondagnacht heeft er een steekincident plaatsgevonden in Bingelrade. Eerder vannacht is al een persbericht gepubliceerd over dit incident. Het slachtoffer dat gewond raakte bij dit incident betreft een politiemedewerker. Hij was op het moment van het incident niet in actieve dienst, maar in burger. Hij is vannacht in het ziekenhuis van de benodigde medische zorg voorzien. Zijn toestand is op dit moment stabiel.
Op dit moment is de toedracht van het incident nog onderwerp van onderzoek. Rond 00:30 uur ontstond een conflict in de omgeving van de woning van het slachtoffer. Daarbij werd het slachtoffer gestoken. Hij verkeerde op dat moment in het gezelschap van zijn partner, een politie-collega die op dat moment ook niet in dienst was. Zij bleef ongedeerd en wist het noodnummer te bellen.

Het gewonde slachtoffer is vannacht met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd en van de benodigde medische zorg voorzien. Zijn toestand is inmiddels stabiel. Vannacht is er al een 20-jarige man uit Brunssum aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident. Daarnaast is er een opsporingsonderzoek opgestart om tot de identiteit en verblijfplaats van de tweede verdachte te komen en meer duidelijkheid te krijgen over de toedracht.

De toedracht van het incident is nog onderwerp van onderzoek. Belangrijk om te benadrukken is dat het incident plaatsvond in de vrije tijd van beide betrokken politiemedewerkers. Zij waren op dat moment dus niet in dienst en daarmee ook niet direct herkenbaar als zijnde politiemedewerkers.

error: Afbeelding zijn beschermd!!