Kerkrade – Vrijdag 3 december werd een woning aan de Elbereveldstraat overvallen. Inmiddels zijn er nieuwe ontwikkelingen in het onderzoek te melden.

De woningoverval vond rond 17:30 uur die vrijdagmiddag plaats. Er raakte niemand gewond. In het opgestarte onderzoek werd in eerste aanleg uitgegaan van drie verdachten. Op basis van de eerste onderzoeksresultaten wordt er momenteel sterk rekening mee gehouden dat er mogelijk vier personen bij de overval betrokken waren. Om daar meer duidelijkheid over te krijgen, is de politie dringend op zoek naar mensen die iets gezien, gehoord of meer informatie hebben.

Was je voor, na of tijdens de overval in de buurt van de Elbereveldstraat in de wijk Spekholzerheide en heb je de verdachten mogelijk gezien of stuitte je op een verdachte situatie? Heb je informatie die mogelijk van belang kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Of beschik je wellicht over camerabeelden die afkomstig zijn van een dashcam of gevelcamera en die het onderzoek verder kunnen helpen? Upload ze dan via www.politie.nl/upload

error: Afbeelding zijn beschermd!!