In Kerkrade is gisteren de 34-jarige Manuela Derksen dood in haar woning gevonden. De politie heeft haar man Maurice P. aangehouden als verdachte. Volgens buurtbewoners zou de vrouw door meerdere messteken om het leven zijn gebracht.

 

Manuela Derksen

De politie kreeg gisteren rond 17.00 uur een melding binnen over een mogelijk incident in de woning van het stel aan de Pieter de Hooghstraat in Kerkrade. De twee zijn sinds 2015 getrouwd en woonden samen met hun twee jonge kinderen in de woning. Toen de politie ter plaatse kwam troffen zij Manuela Derksen dood aan in de woning. Haar man, Maurice P., is vervolgens eerst in de ambulance nagekeken op eventuele verwondingen en daarna in een politieauto overgebracht naar het politiebureau. De verdachte zou zich volgens getuigen rustig hebben gedragen tijdens zijn arrestatie.

Onderzoek

De politie is de gehele avond bezig geweest met onderzoek in de wijk Haanrade. Meer dan dat er een overleden vrouw is gevonden in de woning, wil de politie nog niet kwijt over de zaak. De omstandigheden rondom de dood van Manuela Derksen zijn volgens de politie dusdanig verdacht dat de politie ernstig rekening houdt met een misdrijf. In verband met die omstandigheden is er een man aangehouden als verdachte. Buurtbewoners bevestigen aan deze site dat de aangehouden verdachte Maurice P. is. Wat de achtergrond is geweest van de moord is nog onbekend. In het onderzoek heeft de politie gisteravond ook de auto van Manuela Derksen afgesleept. Vandaag zal de verdachte worden verhoord en vind er buurtonderzoek plaats.

BRONĀ https://www.boevennieuws.pro/

error: Afbeelding zijn beschermd!!