Holtum – De recherche zoekt getuigen die meer informatie kunnen geven over twee inbrekers die op Tweede Kerstdag werden betrapt bij een woninginbraak en vervolgens een bewoner mishandelden. In de hoop op tips van het publiek geeft de politie nu een signalement van hen en de betrokken vluchtauto vrij.

De bewoner raakte, nadat hij de verdachte op heterdaad betrapte, behoorlijk gewond en is voor medische behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

Signalement verdachten
De twee inbrekers voldoen aan het volgende signalement:
Inbreker 1:

Man, 1.80 meter groot
Fors postuur
Lichtkleurige muts met donkerkleurig driehoekig embleem aan voorzijde
Jas met een zwarte streep over de gehele lengte van de mouwen
Lange broek
Hij droeg mogelijk een panty over zijn hoofd om zijn gezicht te bedekken
Inbreker 2:

Man
Smal postuur
Donkere haarkleur
Lange jas tot net boven de knieën met capuchon en bontkraag
De politie sluit niet uit dat er in de kleine blauwe auto die vlakbij de hoek van de Edwin Aldrinstraat met de Martensweg geparkeerd stond een derde verdachte zat.

Heeft u informatie? Laat het ons weten!
Kunt u meer vertellen over de gezochte verdachten of de betrokken auto? Twijfel niet en deel dit dan met de recherche. Elk detail kan van belang zijn om deze zaak op te lossen. Deel uw tips telefonisch via 0900 – 88 44 of door eenvoudig gebruik te maken van het onderstaande digitaal tipformulier. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem onder telefoonnummer 0800-7000. Ook kunt u via de wijkagent informatie delen.

Politieonderzoek
Door agenten is er direct na de melding in de omgeving gezocht naar de verdachten en zijn omwonenden in een buurtonderzoek bevraagd of ze iets hebben gezien. Ook is er in en rondom de woning technisch onderzoek verricht. Voor zover bekend is er niets buitgemaakt. Inmiddels is duidelijk dat er enkele weken eerder ook al een poging inbraak was bij de woning. De politie onderzoekt of er een verband is tussen beide zaken.

error: Afbeelding zijn beschermd!!