Maastricht – De politie zoekt getuigen van een schietincident dat maandagavond plaatsvond op de kruising Schorsmolen met de Hoge Weerd.

Kort voor 18.00 uur kregen de hulpdiensten melding dat er geschoten was tussen vermoedelijk twee auto’s. Deze zijn direct met inzittenden vertrokken.

Gealarmeerde agenten hebben ter plaatse en in de omgeving van de Schorsmolen geen personen meer aangetroffen. Het is nog onduidelijk wat de aanleiding is en of er gewonden zijn gevallen bij het schietincident.

De plaats delict is voorlopig afgezet door de politie in verband met een sporenonderzoek door medewerkers van de Forensische Opsporing. We vragen lokaal verkeer om de aanwijzingen van agenten op te volgen.

De Hoge Weerd is een drukke verbindingsweg tussen Maastricht en Gronsveld / Eijsden. Mogelijk dat automobilisten of fietsers iets hebben meegekregen van het schietincident of de auto’s zien vertrekken. De politie komt graag in contact met deze mogelijk belangrijke getuigen in het belang van het onderzoek.

Heeft u iets gezien? Deel deze informatie met de politie via 0900 – 88 44. Ook kunt u eventuele beelden delen via https://www.politie.nl/upload Anoniem informatie delen kan via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

error: Afbeelding zijn beschermd!!