Op 20 juli 2022 omstreeks 00.00 uur vindt er een verkeersconflict plaats op de Dr. Philipsstraat waarbij een persoon zwaar gewond raakt.
Het slachtoffer rijdt Dr. Philipsstraat in Sittard komende uit de richting van de Rijksweg Noord en gaan in de richting van de Nusterweg. Ter hoogte van het zorgcentrum op de Dr. Philipsstraat haalt het slachtoffer het voertuig van verdachten in. Verderop in de straat parkeert slachtoffer zijn voertuig. Het voertuig van de verdachte stopt midden op de weg en de bijrijder stapt uit. Er ontstaat een woordenwisseling tussen het slachtoffer en de bijrijder. De bijrijder slaat hierop de achterruit van het voertuig van het slachtoffer in. Hierop zag het slachtoffer de kans om de vooruit van de auto van de verdachten te vernielen. Hierop komt de bestuurder, een man met een mes richting het slachtoffer en steekt met dit mes richting het slachtoffer. Het slachtoffer weet deze aanval af te weren, maar raakt hierbij zwaar gewond. De verdachten laten het slachtoffer zwaar gewond achter. De verdachten rijden vervolgens met gedoofde verlichting weg in de richting van de Dr. Nolenslaan.
SIGNALEMENT AUTO VERDACHTE:
Grijze/ beige auto
Merk en type onbekend
Kleiner model
Kunststof stootstrip aan de zijkant
Vermoedelijk vooruit stuk
OPROEP:
Heb jij iets gezien of gehoord? Heb jij camerabeelden waar de auto van de verdachte of van het voorval op staan? Neem dan contact met ons op via: 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 en vermeldt het BVH-nummer: 2022111121.
*Rode lijn op de afbeelding is de vermoedelijke route van de verdachten.
error: Afbeelding zijn beschermd!!