Op zondag 15 augustus 2021 omstreeks 20:00 uur vond er op de N276 tussen de rotonde Kennedylaan en rotonde N300 een ernstige brandstichting plaats.
Tijdens een verkeersruzie tussen een bestuurder van zwarte Ford Focus enerzijds alsmede 3 scooters, met respectievelijk 2 x met 2 personen en 1 x met 1 persoon anderzijds werd er door een bijrijder van een van de dubbel bemande scooters door een van de geopende achterruiten van deze Ford een voorwerp naar binnen, de Ford Focus ingegooid.
Kort hierna rook de bestuurder een brandlucht. Hij keek in de achteruitkijkspiegel en zag dat zijn achterbank in brand stond. De bestuurder bracht zijn voertuig tot stilstand en verliet deze zo snel mogelijk.

Op enige afstand kon hij enkel toekijken hoe zijn voertuig volledig uitbrandde.
Ondanks het waarschuwen van de brandweer alsmede politie kon het voertuig niet meer gered worden en brandde het volledig uit.
De politie vraagt naar getuigen van dit kwalijke voorval en verzoekt deze om zich te melden bij de politie Brunssum afdeling opsporing, via 0900-8844 en vragen naar politie Brunssum, afdeling Opsporing.

error: Afbeelding zijn beschermd!!