Eygelshoven – De politie onderzoekt een aanrijding die vrijdagavond plaatsvond op de Rimburgerweg. Bij de aanrijding raakte een voetganger ernstig gewond. Kort daarna kon een man worden aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij de aanrijding. De voetganger is met spoed naar het ziekenhuis gebracht en wordt daar behandeld. Wanneer u het ongeval heeft gezien gebeuren, of ander informatie heeft, verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Rond 18.50 uur kreeg de politie een melding van een ernstige aanrijding tussen een personenauto en een voetganger. De bestuurder ging er vervolgens vandoor. Kort daarna zagen agenten de vermoedelijk betrokken auto met schade rijden op de Groenstraat. De automobilist werd daarop aangehouden en is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Onderzoek
De recherche, Team Tactische Ondersteuning Verkeersongevallen (TTOV) en Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie onderzoeken het ongeval. De Rimburgerweg is momenteel afgesloten voor technisch onderzoek.

Getuigen gezocht!
De politie komt in het bijzonder (nogmaals) in contact met een dame, in een rok gekleed, die getuige is geweest van het ongeval en met agenten ter plaatse heeft gesproken. Ook andere personen die getuige zijn geweest van de aanrijding vragen wij contact met ons op te nemen via 0900 – 8844. Informatie of meldingen kunnen ook anoniem doorgeven worden via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of M-Online.

error: Afbeelding zijn beschermd!!