Op dinsdag 14 september omstreeks 23.45 uur vond er een aanrijding plaats op de N297/Gelders Eind op de afrit richting Sittard. Het voertuig dat deze aanrijding veroorzaakte betrof een zwarte Mercedes.

Vlak voor de aanrijding heeft deze Mercedes op de kruising N297/Gelders Eind ter hoogte van de verkeerslichten bij Nedcar op de rijbaan een aantal zogenaamde ‘donuts’ gemaakt. Daarna is de Mercedes met hoge snelheid doorgereden richting Sittard. Op de afrit, vlak voor de kruising bij de verkeerslichten met de Hasseltsebaan is deze met hoge snelheid tegen de achterzijde van een ander voertuig gereden dat ook op de afrit reed. De Mercedes kwam uiteindelijk tot stilstand in een weiland. De bestuurder is meteen na de aanrijding gevlucht. Hij werd later door de politie aangehouden. De bestuurder van het voertuig dat aangereden werd is met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie is op zoek naar getuigen die de zwarte Mercedes op dinsdag 14 september rond 23.45 uur in Born in de omgeving van het Gelders Eind/Aldenhofweg/Langereweg/Hasseltsebaan hebben zien rijden en mogelijk de aanrijding hebben zien gebeuren.
Heeft U iets gezien of heeft U informatie over deze aanrijding neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000

error: Afbeelding zijn beschermd!!