Bij een schietpartij in een woning aan de Elandstraat in Heerlen is gisteravond een man zwaargewond geraakt. Het slachtoffer zou de bewoner van de woning zijn, Frank van der Schrier. Familie van het slachtoffer bevestigen aan Boevennieuws dat hij is overleden aan zijn verwondingen.

Gisteravond rond 22.30 uur kreeg de politie een melding binnen van een schietincident in een woning aan de Elandstraat in Heerlen. Ter plaatse troffen zij een zwaargewonde man aan. Hij werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij later alsnog overleed aan zijn verwondingen.

Wat de aanleiding is geweest van de schietpartij is tot dusver onbekend. Ook zijn er volgens de politie nog geen aanhoudingen verricht. Volgens bekenden zou er gisteravond in de woning van Frank van der Schrier een ruzie zijn ontstaan waarbij hij vier keer zou zijn beschoten. Waar de ruzie over ging is nog onduidelijk. Een vriend van het slachtoffer zou daarbij aanwezig zijn geweest en hebben gezien hoe Frank van der Schrier werd neergeschoten.

BRON https://www.boevennieuws.pro/

error: Afbeelding zijn beschermd!!