Schinveld – Rond 7.00 uur heeft een voorbijganger donderdag een gewonde man aangetroffen op de Mariabergstraat. Ter hoogte van een bosgebied werd de man gevonden, hij was niet aanspreekbaar.

Een ambulance werd opgeroepen en heeft de man naar het ziekenhuis vervoerd. Het is de vraag wat er precies is gebeurd, en daarom heeft de politie ter plekke een onderzoek opgestart. De man had o.a. verwondingen aan zijn hoofd en handen en was onderkoeld.

Mensen die afgelopen nacht of vanmorgen iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de Mariabergstraat worden verzocht zich te melden bij de politie. Heeft u de man zien lopen, of weet u wat er is gebeurd, dan horen we het graag! Geef informatie door via 09008844.

Update 15.00 uur: Zojuist heeft de Koninklijke Marechaussee bevestigd dat het gaat om een militair van buitenlandse afkomst. De Marechaussee verricht nu samen met de Limburgse politie onderzoek naar het incident. Over de precieze nationaliteit van het slachtoffer doen wij nog geen uitspraken in verband met het onderzoek.

error: Afbeelding zijn beschermd!!